Wijzigen/annuleren

Last minute wisseling cursist op verzoek van opdrachtgever

Bij wisseling van een cursist op verzoek van de opdrachtgever 3 werkdagen of korter voor de start van de betreffende opleiding/cursus wordt per wijziging € 56 aan administratiekosten in rekening gebracht.

Annuleren opleiding/cursus door opdrachtgever

Bij annuleren van een opleiding gelden de richtlijnen voor annulering uit de Algemene voorwaarden. Wanneer de noodzaak tot annuleren is aangetoond, wordt bij annuleren van een opleiding kort voor de startdatum alleen € 56 aan administratiekosten per cursist in rekening gebracht.

Annuleren kan alleen door de opdrachtgever worden gedaan via info@verhuiscollege.nl of telefonisch via 070-3401785.

In afwijking op de algemene voorwaarden van Verhuiscollege geldt tot 1 maart 2023 het volgende beleid (dat per maand wordt bekeken aan de hand van de ontwikkelingen rond het coronavirus en de adviezen van het RIVM).

Verplaatsen door corona

Een opleiding/training of examen verplaatsen in verband met coronaklachten of quarantaineplicht (een en ander alleen zolang dat als advies van het RIVM geldt), kan op basis van melding door de opdrachtgever aan info@verhuiscollege.nl (bijvoorbeeld het mailen van een GGD corona positief testresultaat, zoals een printscreen) kosteloos tot uiterlijk 3 werkdagen voor de startdatum/dag van het examen. Na 3 werkdagen wordt 56 euro administratiekosten in rekening gebracht.

Coronaklachten tijdens opleidingsdag

Als coronaklachten pas tijdens opleidingsdag door de cursist worden gemeld en er geen negatief testresultaat kan worden overlegd, wordt de cursist van deelname die dag uitgesloten en worden de kosten van die dag doorbelast.

Vastgesteld door de Raad van bestuur van SAVAM Products BV / Verhuiscollege op 5-4-2017