Projectverhuizer

De opleiding Projectverhuizer is jouw opleiding als je al enige ervaring hebt in de verhuisbranche (aanbeveling: minimaal 6 maanden). Ook als je al langer in de verhuisbranche werkzaam bent is dit absoluut een interessante opleiding om jouw kennis en ervaring te verbreden.

Inhoud

De vierdaagse opleiding Projectverhuizer bestaat uit 3 modules:

  • Communicatie (1 dag, met 7-uur Code 95 met cursuscode U-14)
  • Fysieke belasting (1 dag, met 7-uur Code 95 met cursuscode U-20)
  • Praktische vaardigheden (2 dagen)

Als jij slaagt voor de korte schriftelijke toetsen per module en je hebt een proactieve houding tijdens de 3 modules, dan verdien jij het erkende diploma Projectverhuizer. Heb je dyslexie? Geef dit vóór aanvang bij de opleiding aan ons door. We bespreken graag de mogelijkheden om de examens mondeling af te nemen.

Tarieven 2024

Geldend is de opleidingsprijs in het jaar dat de opleiding gevolgd wordt.

 Erkende Verhuizers  € 1.304
 Niet Erkende Verhuizers  € 1.565

 

SOOB subsidie
Er wordt € 550 SOOB subsidie verstrekt op de opleiding Projectverhuizer. Meer informatie over SOOB subsidie vind je hier.

Voor nieuwe verhuismedewerkers biedt SOOB een instroomsubsidie van € 175 per opleiding per medewerker. Hieraan zijn voorwaarden verbonden. Kijk op www.soobsubsidiepunt.nl voor de voorwaarden. Het SOOB subsidiepunt beheert het budget en zij zal bepalen of de extra subsidie kan worden uitgegeven.

Code 95
Er worden 14 uren Code 95 verstrekt op de opleiding Projectverhuizer. Meer informatie over Code 95 vind je hier.

Geplande opleidingen Projectverhuizer

11, 12, 18 en 19 november 2024
Barneveld
INSCHRIJVEN

 

Heeft u interesse in de planning later in het jaar?  Maak dat hier kenbaar of stuur een mail naar info@verhuiscollege.nl.

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Daarom projectverhuizer…
Veel verhuizers komen ‘per ongeluk’ in de verhuisbranche en ontdekken dan pas hoe leuk het is. Verhuizen is namelijk fantastisch werk! Verantwoordelijkheid, geen dag is hetzelfde en volop kansen. Neem Luandi…


Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.