Projectverhuizer

De opleiding Projectverhuizer is jouw opleiding als je al enige ervaring hebt in de verhuisbranche (aanbeveling: minimaal 6 maanden). Ook als je al langer in de verhuisbranche werkzaam bent is dit absoluut een interessante opleiding om jouw kennis en ervaring te verbreden.

Inhoud

De vierdaagse opleiding Projectverhuizer bestaat uit 3 modules:

  • Communicatie (1 dag)
  • Fysieke belasting (1 dag)
  • Praktische vaardigheden (2 dagen)

Als jij slaagt voor de korte schriftelijke toetsen per module en je hebt een proactieve houding tijdens de 3 modules, dan verdien jij het erkende diploma Projectverhuizer. Heb je dyslexie? Geef dit vóór aanvang bij de opleiding aan ons door. We bespreken graag de mogelijkheden om de examens mondeling af te nemen.

Tarieven 2021

 Erkende Verhuizers  € 1.130
 Niet Erkende Verhuizers  € 1.356

 

SOOB subsidie
Er wordt € 550 SOOB subsidie verstrekt op de opleiding Projectverhuizer. Meer informatie over SOOB subsidie vind je hier.

Voor nieuwe verhuismedewerkers biedt SOOB een instroomsubsidie van € 125 per opleiding per medewerker. Hieraan zijn voorwaarden verbonden. Kijk op www.soobsubsidiepunt.nl voor de voorwaarden. Het SOOB subsidiepunt beheert het budget en zij zal bepalen of de extra subsidie kan worden uitgegeven.

Code 95
Er worden 14 uren Code 95 verstrekt op de opleiding Projectverhuizer. Meer informatie over Code 95 vind je hier.

Geplande opleidingen Projectverhuizer

 

1, 8, 15 en 22 november 2021
Barneveld
VOL

 

7, 8, 14 en 15 maart 2022
Barneveld
INSCHRIJVEN

 

Daarom projectverhuizer…
Veel verhuizers komen ‘per ongeluk’ in de verhuisbranche en ontdekken dan pas hoe leuk het is. Verhuizen is namelijk fantastisch werk! Verantwoordelijkheid, geen dag is hetzelfde en volop kansen. Neem Luandi…


Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.