Handyman
Nieuw!

Heb je minimaal 2 jaar ervaring in de verhuisbranche (aanbeveling) en heb je in jouw werk steeds vaker te maken met handymanwerkzaamheden zoals het ophangen van een schilderij of boekenplank of het in elkaar zetten van een kastje? Dan is de opleiding Handyman een interessante opleiding voor jou. Als je tijdens de opleiding de juiste inzet hebt getoond en de toets hebt behaald, dan krijg je het Handyman diploma. Heb je last van dyslexie? Geef dit vóór aanvang bij de opleiding aan ons door. We bespreken graag de mogelijkheden om het examen mondeling af te nemen.

Inhoud
In twee dagen tijd worden verschillende Handyman werkzaamheden doorlopen, in zowel theorie als praktijk. Tijdens de opleiding leer je hoe allerhande Handyman werkzaamheden uit te voeren zoals het ophangen van boekenplanken, het aansluiten van ICT en Audio apparatuur, het ophangen van een beamer, het leggen van laminaat en het gebruik van hand- en elektrisch gereedschap.

Tarieven 2020

 Erkende Verhuizers  € 728
 Niet Erkende Verhuizers  € 876

 

SOOB subsidie
Er wordt € 360 SOOB subsidie verstrekt op de opleiding Handyman. Meer informatie over SOOB subsidie vind je hier.

Medewerkers die tussen 1-1-2019 en 31-12-2020 in dienst treden geldt een extra subsidie van € 125 per opleiding per medewerker. Deze extra subsidie kan verstrekt worden zolang er budget is bij het SOOB subsidiepunt. Het SOOB subsidiepunt beheert het budget en zij zal bepalen of de extra subsidie kan worden uitgegeven. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@verhuiscollege.nl

Code 95
N.v.t. Meer informatie over Code 95 vind je hier.

Geplande opleidingen Handyman

 

11 en 12 januari 2021
Barneveld
INSCHRIJVEN

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.