Handyman

Heb je minimaal 2 jaar ervaring in de verhuisbranche (aanbeveling) en heb je in jouw werk steeds vaker te maken met handymanwerkzaamheden zoals het ophangen van een schilderij of boekenplank of het in elkaar zetten van een kastje? Dan is de opleiding Handyman een interessante opleiding voor jou. Als je tijdens de opleiding de juiste inzet hebt getoond en de toets hebt behaald, dan krijg je het Handyman diploma. Heb je last van dyslexie? Geef dit vóór aanvang bij de opleiding aan ons door. We bespreken graag de mogelijkheden om het examen mondeling af te nemen.

Inhoud
In twee dagen tijd worden verschillende Handyman werkzaamheden doorlopen, in zowel theorie als praktijk. Tijdens de opleiding leer je hoe allerhande Handyman werkzaamheden uit te voeren zoals het ophangen van boekenplanken, het aansluiten van ICT en Audio apparatuur, het ophangen van een beamer, het leggen van laminaat en het gebruik van hand- en elektrisch gereedschap.

Tarieven 2021

 Erkende Verhuizers  € 737
 Niet Erkende Verhuizers  € 887

 

SOOB subsidie
Er wordt € 360 SOOB subsidie verstrekt op de opleiding Handyman. Meer informatie over SOOB subsidie vind je hier.

Voor nieuwe verhuismedewerkers biedt SOOB een instroomsubsidie van € 125 per opleiding per medewerker. Hieraan zijn voorwaarden verbonden. Kijk op www.soobsubsidiepunt.nl voor de voorwaarden. Het SOOB subsidiepunt beheert het budget en zij zal bepalen of de extra subsidie kan worden uitgegeven.

Code 95
N.v.t. Meer informatie over Code 95 vind je hier.

Geplande opleidingen Handyman

 

10 + 18 november 2021
Barneveld
INSCHRIJVEN

 

1 + 2 februari 2022
Barneveld
INSCHRIJVEN

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.