Fysieke belasting

Om lang en gezond te kunnen werken moet je goed letten op de gevolgen van fysieke belasting tijdens je werk. Denk daarbij niet alleen aan tillen en dragen maar ook aan langdurig eentonig werk of een slechte werkhouding. Ook het juiste gebruik van hulpmiddelen beperkt jouw fysieke overbelasting. Volgens de arboregels (Arbocatalogus Verhuisvervoer) moeten verhuismedewerkers jaarlijks een praktijktraining volgen in het gebruik van de hulpmiddelen, om hun vaardigheden te vergroten.

Inhoud

Deze eendaagse cursus is geschikt voor iedereen die in de verhuisbranche actief is. Ook, en misschien wel juist, als je al langere tijd werkt als verhuizer. Verhuiscollege werkt met experts die je wegwijs maken in de nieuwste technieken zodat je lang en gezond in de verhuisbranche kan blijven werken. Tijdens de curus wordt er onder andere aandacht besteed het tillen en dragen van lasten, het gebruik van hulpmiddelen, belastende werkhoudingen en het juist instellen van de chauffeursstoel.
Als jij slaagt voor de korte schriftelijke toets en je hebt een proactieve houding dan verdien jij het certificaat Fysieke belasting. Heb je dyslexie? Geef dit vóór aanvang bij de opleiding aan ons door. We bespreken graag de mogelijkheden om de examens mondeling af te nemen.

Tarieven 2024

Geldend is de opleidingsprijs in het jaar dat de opleiding gevolgd wordt.

 Erkende Verhuizers  € 362
 Niet Erkende Verhuizers  € 434

 

SOOB subsidie

Er wordt € 150 SOOB subsidie verstrekt op de cursus Fysieke belasting. Meer informatie over SOOB subsidie vind je hier.

Code 95

De cursus Fysieke belasting telt mee voor 7 uren Code 95 met cursuscode U-20. Meer informatie over Code 95 vind je hier.

Geplande cursussen

Er staat op dit moment geen cursus Fysieke belasting gepland. Interesse in deze cursus? Maak dat hier kenbaar.

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.