Voorman projectverhuizer

Voor de ambitieuze ervaren verhuizer die het aandurft om leiding te gaan geven en nog meer verantwoordelijkheid te nemen. Deze opleiding vraagt om een behoorlijke basiskennis en ervaring (minimaal 2 jaar ervaring als gediplomeerd projectverhuizer / inboedelverhuizer).

Inhoud

De vijfdaagse opleiding Voorman projectverhuizer bestaat uit 3 modules:

  • Communicatie (2,5 dagen)
  • Fysieke Belasting (1 dag)
  • Organisatie (1,5 dagen)

Als jij een proactieve houding hebt tijdens de 3 modules en de korte schriftelijke toets voldoende afrondt, dan verdien jij het erkende diploma Voorman Projectverhuizer. Heb je dyslexie? Geef dit vóór aanvang bij de opleiding aan ons door. We bespreken graag de mogelijkheden om de examens mondeling af te nemen.

Tarieven 2020

 Erkende Verhuizers  € 1.353
 Niet Erkende Verhuizers  € 1.624

 

SOOB subsidie
Er wordt € 665 SOOB subsidie verstrekt op de opleiding Voorman projectverhuizer.
Meer informatie over SOOB subsidie vind je hier.

Medewerkers die tussen 1-1-2019 en 31-12-2020 in dienst treden geldt een extra subsidie van € 125 per opleiding per medewerker. Deze extra subsidie kan verstrekt worden zolang er budget is bij het SOOB subsidiepunt. Het SOOB subsidiepunt beheert het budget en zij zal bepalen of de extra subsidie kan worden uitgegeven. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@verhuiscollege.nl

Code 95
Er worden 14 uren Code 95 verstrekt op de opleiding Voorman projectverhuizer. Meer informatie over Code 95 vind je hier.

Geplande opleidingen Voorman projectverhuizer

 

15, 16, 17, 22 en 23 maart 2021
Barneveld
INSCHRIJVEN

 

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.