Voorman inboedelverhuizer
Vernieuwd!

Voor de ambitieuze ervaren verhuizer die het aandurft om leiding te gaan geven en nog meer verantwoordelijkheid te nemen. Deze opleiding vraagt om een behoorlijke basiskennis en ervaring (minimaal 2 jaar ervaring als gediplomeerd inboedelverhuizer / projectverhuizer).

Inhoud

De vierdaagse opleiding Voorman inboedelverhuizer bestaat uit drie modules:

  • Communicatie (1,5 dagen)
  • Fysieke Belasting (1 dag)
  • Voorman in de praktijk (1,5 dagen)

Als jij een proactieve houding hebt tijdens de 3 modules en de korte schriftelijke toets voldoende afrondt, dan verdien jij het erkende diploma Voorman inboedelverhuizer. Heb je dyslexie? Geef dit vóór aanvang bij de opleiding aan ons door. We bespreken graag de mogelijkheden om de examens mondeling af te nemen.

Tarieven 2021

 Erkende Verhuizers  € 1.096
 Niet Erkende Verhuizers  € 1.317

 

SOOB subsidie

Er wordt € 530 SOOB subsidie verstrekt op de opleiding Voorman inboedelverhuizer.
Meer informatie over SOOB subsidie vind je hier.

Voor nieuwe verhuismedewerkers biedt SOOB een instroomsubsidie van € 125 per opleiding per medewerker. Hieraan zijn voorwaarden verbonden. Kijk op www.soobsubsidiepunt.nl voor de voorwaarden. Het SOOB subsidiepunt beheert het budget en zij zal bepalen of de extra subsidie kan worden uitgegeven.

Code 95

Er worden 14 uren Code 95 verstrekt op de opleiding Voorman inboedelverhuizer. Meer informatie over Code 95 vind je hier.

Geplande opleidingen Voorman inboedelverhuizer

 

2, 8, 16 en 29 november 2021
Nijmegen
INSCHRIJVEN

 

Op dit moment wordt er gewerkt aan de planning van een opleiding Voorman inboedelverhuizer in november 2021. Zodra deze beschikbaar is, zullen wij dit vermelden op deze pagina.

 

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.