Voorman inboedelverhuizer

Voor de ambitieuze ervaren verhuizer die het aandurft om leiding te gaan geven en nog meer verantwoordelijkheid te nemen. Deze opleiding vraagt om een behoorlijke basiskennis en ervaring (minimaal 2 jaar ervaring als gediplomeerd inboedelverhuizer / projectverhuizer).

Inhoud

De vierdaagse opleiding Voorman inboedelverhuizer bestaat uit drie modules:

  • Communicatie (1,5 dagen, met 7-uur Code 95 cursuscode U-14)
  • Fysieke Belasting (1 dag, met 7-uur Code 95 cursuscode U-20)
  • Voorman in de praktijk (1,5 dagen)

Als jij een proactieve houding hebt tijdens de 3 modules en de korte schriftelijke toets voldoende afrondt, dan verdien jij het erkende diploma Voorman inboedelverhuizer. Heb je dyslexie? Geef dit vóór aanvang bij de opleiding aan ons door. We bespreken graag de mogelijkheden om de examens mondeling af te nemen.

Tarieven 2024

Geldend is de opleidingsprijs in het jaar dat de opleiding gevolgd wordt.

 Erkende Verhuizers  € 1.265
 Niet Erkende Verhuizers  € 1.520

 

SOOB subsidie
Er wordt € 530 SOOB subsidie verstrekt op de opleiding Voorman inboedelverhuizer.

Meer informatie over SOOB subsidie vind je hier.

Voor nieuwe verhuismedewerkers biedt SOOB een instroomsubsidie van € 175 per opleiding per medewerker. Hieraan zijn voorwaarden verbonden. Kijk op www.soobsubsidiepunt.nl voor de voorwaarden. Het SOOB subsidiepunt beheert het budget en zij zal bepalen of de extra subsidie kan worden uitgegeven.

Code 95

Er worden 14 uren Code 95 verstrekt op de opleiding Voorman inboedelverhuizer. Meer informatie over Code 95 vind je hier.

Geplande opleidingen Voorman inboedelverhuizer

3, 4, 16 en 17 september 2024
Nootdorp/Zoetermeer
INSCHRIJVEN

 

1, 2, 9 en 16 oktober 2024
Zwolle
INSCHRIJVEN

Heeft u interesse in de planning later in het jaar?  Maak dat hier kenbaar of stuur een mail naar info@verhuiscollege.nl.

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Daarom voorman…
Veel verhuizers komen ‘per ongeluk’ in de verhuisbranche en ontdekken dan pas hoe leuk het is. Verhuizen is namelijk fantastisch werk! Verantwoordelijkheid, geen dag is hetzelfde en volop kansen, bijvoorbeeld om door te groeien naar voorman. Voorman Romano vertelt graag zijn ervaringen:

 

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.