Voorman inboedelverhuizer
Vernieuwd!

Voor de ambitieuze ervaren verhuizer die het aandurft om leiding te gaan geven en nog meer verantwoordelijkheid te nemen. Deze opleiding vraagt om een behoorlijke basiskennis en ervaring (minimaal 2 jaar ervaring als gediplomeerd inboedelverhuizer / projectverhuizer).

Inhoud

De vierdaagse opleiding Voorman inboedelverhuizer bestaat uit drie modules:

  • Communicatie (1,5 dagen)
  • Fysieke Belasting (1 dag)
  • Voorman in de praktijk (1,5 dagen)

Als jij een proactieve houding hebt tijdens de 3 modules en de korte schriftelijke toets voldoende afrondt, dan verdien jij het erkende diploma Voorman inboedelverhuizer. Heb je dyslexie? Geef dit vóór aanvang bij de opleiding aan ons door. We bespreken graag de mogelijkheden om de examens mondeling af te nemen.

Tarieven 2020

 Erkende Verhuizers  € 1.082
 Niet Erkende Verhuizers  € 1.300

 

SOOB subsidie

Er wordt € 530 SOOB subsidie verstrekt op de opleiding Voorman inboedelverhuizer.
Meer informatie over SOOB subsidie vind je hier.

Medewerkers die tussen 1-1-2019 en 31-12-2020 in dienst treden geldt een extra subsidie van € 125 per opleiding per medewerker. Deze extra subsidie kan verstrekt worden zolang er budget is bij het SOOB subsidiepunt. Het SOOB subsidiepunt beheert het budget en zij zal bepalen of de extra subsidie kan worden uitgegeven. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@verhuiscollege.nl

Code 95

Er worden 14 uren Code 95 verstrekt op de opleiding Voorman inboedelverhuizer. Meer informatie over Code 95 vind je hier.

Geplande opleidingen Voorman inboedelverhuizer

 

16, 17, 23 en 24 november 2020
Zoetermeer / Waddinxveen
VOL

 

1, 2, 8, en 9 maart 2021
Zoetermeer / Waddinxveen
INSCHRIJVEN

 

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.