Projectleider projectverhuizen

De opleiding Projectleider projectverhuizen is jouw opleiding als je gediplomeerd voorman projectverhuizer bent, met minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de verhuisbranche en goed overweg kunt MS Excel. De opleiding is bedoeld om jouw kennis en ervaring te verbreden ten aanzien van:

  • het voorbereiden, opzetten en afronden van projectverhuizingen; en
  • bijbehorende organisatie van de projectverhuizing; en
  • leidinggeven aan de uitvoering van de projectverhuizing

Dit alles binnen de randvoorwaarden van kosten, kwaliteit, tijd, organisatie en communicatie, zodanig dat de projectverhuizing wordt gerealiseerd. De projectleider projectverhuizen denkt vanuit het totaalplaatje en wil met zijn dienstverlening de opdrachtgever ontzorgen.

De opleiding vraagt actieve inzet van cursisten en samenwerking met andere cursisten. Naast een voorbereidingsopdracht voor de eerste cursusdag zijn er tussentijdse opdrachten op weg naar volgende cursusdagen.

Inhoud

De 8-daagse opleiding projectleider projectverhuizen bestaat uit 3 modules:

  • Effectief communiceren en leidinggeven (3 dagen)
  • Organisatie (2 dagen)
  • Calculatie (3 dagen)

De modules worden getoetst op basis van zowel schriftelijke kennis- en inzichttoetsen als groepspresentaties. Slaag je voor alle 3 de modules, dan verdien jij het erkende diploma Projectleider projectverhuizen. 

Voorwaarden voor deelname

De cursist:

1. is gediplomeerd Voorman projectverhuizer (aantonen met erkend verhuisdiploma);
2. heeft minimaal 2 jaar relevante ervaring in de verhuisbranche (mag bij verschillende werkgevers, aantonen met arbeidsovereenkomst of verklaring werkgever[s]).
3. heeft kennis van en ervaring met Microsoft Excel. Hier vindt u een overzicht van wat de cursist minimaal moet kunnen.

Na de inschrijving vragen wij u om deze documenten aan Verhuiscollege te overleggen, voordat de inschrijving kan worden bevestigd. Beschikt de cursist niet over minimaal twee jaar relevante ervaring (zij- instromers)? Dan kunt u bij Verhuiscollege opvragen welke eisen in dat geval gelden (info@verhuiscollege.nl). 

Voorwaarden voor het verkrijgen van het diploma 

De cursist bezit: 

  • VCA VOL (aantonen met geldig certificaat). De cursist moet deze aan Verhuiscollege overleggen
  • Certificaten van de erkende modules Organisatie, Effectief Communiceren & Leidinggeven en Calculatie van de opleiding Projectleider projectverhuizer. Deze certificaten moeten zijn behaald binnen 3 kalenderjaren voorafgaand aan de verkrijging van het diploma.
     

Tarieven 2019

 Erkende Verhuizers  € 2.276
 Niet Erkende Verhuizers  € 2.731

 
SOOB subsidie

De opleiding Projectleider projectverhuizer is mede mogelijk gemaakt dankzij de subsidie van SOOB. Er wordt € 1.000 SOOB subsidie verstrekt op de opleiding Projectleider projectverhuizen. Meer informatie over SOOB subsidie vind je hier.


Geplande opleidingen

De opleiding bestaat uit 8 cursusdagen. De data van de opleiding 2019 volgen binnenkort.

 
 
Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW