Projectleider projectverhuizen

De opleiding Projectleider projectverhuizen is jouw opleiding als je gediplomeerd voorman projectverhuizer bent, met minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de verhuisbranche en goed overweg kunt MS Excel. De opleiding is bedoeld om jouw kennis en ervaring te verbreden ten aanzien van:

  • het voorbereiden, opzetten en afronden van projectverhuizingen; en
  • bijbehorende organisatie van de projectverhuizing; en
  • leidinggeven aan de uitvoering van de projectverhuizing

Dit alles binnen de randvoorwaarden van kosten, kwaliteit, tijd, organisatie en communicatie, zodanig dat de projectverhuizing wordt gerealiseerd. De projectleider projectverhuizen denkt vanuit het totaalplaatje en wil met zijn dienstverlening de opdrachtgever ontzorgen.

De opleiding vraagt actieve inzet van cursisten en samenwerking met andere cursisten. Naast een voorbereidingsopdracht voor de eerste cursusdag zijn er tussentijdse opdrachten op weg naar volgende cursusdagen.

Inhoud
De 8-daagse opleiding projectleider projectverhuizen bestaat uit 3 modules:

  • Effectief communiceren en leidinggeven (3 dagen)
  • Organisatie (2 dagen)
  • Calculatie (3 dagen)

De modules worden getoetst op basis van zowel schriftelijke kennis- en inzichttoetsen als groepspresentaties. Slaag je voor alle 3 de modules, dan verdien jij het erkende diploma Projectleider projectverhuizen.

Voorwaarden voor deelname
Omdat elke cursist verschilt, ook qua herkomst en competenties, worden de startkwalificaties voor deze opleiding binnenkort (bij wijze van pilot) getoetst op basis van een toelatingsgesprek met deskundigen (en met bindende uitkomst). Alleen bij een positieve uitkomst wordt de kandidaat toegelaten tot de opleiding. De opleiding is bedoeld voor een een cursist die functioneert op het niveau van een gediplomeerd Voorman projectverhuizer, met minimaal 2 jaar relevante ervaring in de verhuisbranche en kennis van en ervaring met Microsoft Excel (hier vindt u een overzicht van wat de cursist minimaal met Excel moet kunnen). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Verhuiscollege via info@verhuiscollege.nl.

Voorwaarden voor het verkrijgen van het diploma
De cursist bezit:

  • VCA VOL (aantonen met geldig certificaat). De cursist moet deze aan Verhuiscollege overleggen
  • Certificaten van de erkende modules Organisatie, Effectief Communiceren & Leidinggeven en Calculatie van de opleiding Projectleider projectverhuizer. Deze certificaten moeten zijn behaald binnen 3 kalenderjaren voorafgaand aan de verkrijging van het diploma.

Tarieven 2021

 Erkende Verhuizers  € 2.346
 Niet Erkende Verhuizers  € 2.814

 

SOOB subsidie
De opleiding Projectleider projectverhuizer is mede mogelijk gemaakt dankzij de subsidie van SOOB. Er wordt € 1.140 SOOB subsidie verstrekt op de opleiding Projectleider projectverhuizen. Meer informatie over SOOB subsidie vind je hier.

Geplande opleiding

 

12, 26 en 27 september 2022 +

10 en 24 oktober 2022 +

7 en 21 november 2022 +

6 december 2022

Zoetermeer

INSCHRIJVEN

 

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW