ICT-verhuizer
Onder constructie

Inhoud

Aan- en afkoppelen: opdrachtgevers boeken tijdwinst met verhuizers die geroutineerd zijn in het af- en aankoppelen van alle bekabeling, waaronder die van CPU-kasten. Om die basisvaardigheid bij te brengen, biedt Verhuiscollege de cursus ICT-verhuizer aan.

Verhuizen: naast aan- en afkoppelen moet de apparatuur zo verhuisd worden dat op de nieuwe locatie alles tijdig weer probleemloos draait.

Cable management: een verhuizing biedt meteen een goede gelegenheid om de kabels bij de werkplekken professioneel te ordenen, met alle voordelen voor de opdrachtgever van dien: veiligheid, betere uitstraling en makkelijker onderhoud.

Ergonomie: en als alles dan op de juiste plek staat en weer operationeel is, is het belangrijk dat medewerkers van de opdrachtgever een ergonomische werkplek hebben voor een veilige en gezonde werkomgeving. Zeker ook belangrijk bij het inrichten van de steeds vaker voorkomende thuiswerkplekken.

Deze elementen komen terug in de cursus, waarmee het verhuisbedrijf kan aantonen dat zij gecertificeerde medewerkers inzet.

Tarieven 2024
Geldend is de opleidingsprijs in het jaar dat de opleiding gevolgd wordt.

 Erkende Verhuizers  € 385
 Niet Erkende Verhuizers  € 463

 

SOOB subsidie
Er wordt € 160 SOOB subsidie verstrekt op de cursus ICT-verhuizer. Meer informatie over SOOB subsidie vind je hier.

Code 95
Voor deze cursus is geen Code 95 mogelijk.

Geplande cursussen ICT-verhuizer
Onder constructie, nog geen nieuwe datum gepland.

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW