Meubelbezorger

Vanuit de markt is een toenemende behoefte aan vakkundig vervoer van nieuwe meubelen. In de praktijk blijkt meer en meer dat deze discipline vraagt om specifieke, andere kennis en vaardigheden op het gebied van communicatie, fysieke belasting en praktische vaardigheden. Om werkgevers te helpen om de juiste kwaliteit te kunnen leveren bij hun opdrachtgevers en werknemers in staat te stellen om zich te verbreden dan wel te verdiepen en zo vakkundiger en succesvoller te zijn, is Verhuiscollege gestart met de ontwikkeling van de nieuwe opleiding Meubelbezorger.

De opleiding Meubelbezorger is jouw opleiding als je al enige ervaring hebt in de verhuisbranche (aanbeveling: minimaal 6 maanden). Ook als je al langer in de verhuisbranche werkzaam bent is dit absoluut een interessante opleiding om jouw kennis en ervaring te verbreden.

Inhoud
De driedaagse opleiding Meubelbezorger bestaat uit 3 modules:

  • Doeltreffend communiceren (1 dag, met 7-uur Code 95 cursuscode U-14)
  • Veilig en verantwoord meubels bezorgen (1 dag, met 7-uur Code 95 cursuscode U-20)
  • Vakkundige levering en montage (1 dag)

Als jij slaagt voor de korte schriftelijke toetsen per module en je hebt een proactieve houding tijdens de 3 modules, dan verdien jij het diploma Meubelbezorger*. Heb je dyslexie? Geef dit vóór aanvang bij de opleiding aan ons door. We bespreken graag de mogelijkheden om de examens mondeling af te nemen.

Tarieven 2023

 Erkende Verhuizers  € 991
 Niet Erkende Verhuizers  € 1.190

 

SOOB subsidie
Er wordt € 430 SOOB subsidie verstrekt op de opleiding Meubelbezorger.
Meer informatie over SOOB subsidie vind je hier.

Voor nieuwe verhuismedewerkers biedt SOOB een instroomsubsidie van € 175 per opleiding per medewerker. Hieraan zijn voorwaarden verbonden. Kijk op www.soobsubsidiepunt.nl voor de voorwaarden. Het SOOB subsidiepunt beheert het budget en zij zal bepalen of de extra subsidie kan worden uitgegeven.

Code 95
Er wordt 14 uur Code 95 verstrekt op de opleiding Meubelbezorger. Meer informatie over Code 95 vind je hier.

Geplande opleidingen Meubelbezorger  

Er staat op dit moment geen opleiding meubelbezorger gepland. Interesse in deze opleiding Maak dat hier kenbaar.

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

(*) Meubelbezorger wordt vanwege het specifieke karakter niet gerekend tot de verhuisopleidingen waarvan het diploma meetelt voor de opleidingseisen van de keurmerken Erkende Verhuizers en EPV.