MEUBELBEZORGER 

Vanuit de markt is een toenemende behoefte aan vakkundig vervoer van nieuwe meubelen. In de praktijk blijkt meer en meer dat deze discipline vraagt om specifieke, andere kennis en vaardigheden op het gebied van communicatie, fysieke belasting en praktische vaardigheden. Om werkgevers te helpen om de juiste kwaliteit te kunnen leveren bij hun opdrachtgevers en werknemers in staat te stellen om zich te verbreden dan wel te verdiepen en zo vakkundiger en succesvoller te zijn, is Verhuiscollege gestart met de ontwikkeling van de nieuwe opleiding Meubelbezorger.

De opleiding Meubelbezorger is jouw opleiding als je al enige ervaring hebt in de verhuisbranche (aanbeveling: minimaal 6 maanden). Ook als je al langer in de verhuisbranche werkzaam bent is dit absoluut een interessante opleiding om jouw kennis en ervaring te verbreden.
 

Inhoud

De vierdaagse opleiding Meubelbezorger bestaat uit 3 modules:
- Doeltreffend communiceren (1 dag)
- Veilig en verantwoord meubels bezorgen (1 dag)
- Vakkundige levering en montage (2 dagen)
 
Als jij slaagt voor de korte schriftelijke toetsen per module en je hebt een proactieve houding tijdens de 3 modules, dan verdien jij het diploma Meubelbezorger*. Heb je dyslexie? Geef dit vóór aanvang bij de opleiding aan ons door. We bespreken graag de mogelijkheden om de examens mondeling af te nemen.
 

Tarieven 2019

 Erkende Verhuizers  € 999
 Niet Erkende Verhuizers  € 1.199SOOB subsidie

Er wordt € 500 SOOB subsidie verstrekt op de opleiding Meubelbezorger. Meer informatie over SOOB subsidie vind je hier. Medewerkers die tussen 1-1-2019 en 31-12-2019 in dienst treden geldt een extra subsidie van € 125 per opleiding per medewerker. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@verhuiscollege.nl.


Code 95

Er wordt 14 uur Code 95 verstrekt op de opleiding Meubelbezorger. Meer informatie over Code 95 vind je hier


Geplande opleidingen Meubelbezorger  

2, 3, 11 en 12 maart 2020
Barneveld
INSCHRIJVEN

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

(*) Meubelbezorger wordt vanwege het specifieke karakter niet gerekend tot de verhuisopleidingen waarvan het diploma meetelt voor de opleidingseisen van de keurmerken Erkende Verhuizers en EPV.