MEUBELBEZORGER

Vanuit de markt is een toenemende behoefte aan vakkundig vervoer van nieuwe meubelen. In de praktijk blijkt meer en meer dat deze discipline vraagt om specifieke, andere kennis en vaardigheden op het gebied van communicatie, fysieke belasting en praktische vaardigheden. Om werkgevers te helpen om de juiste kwaliteit te kunnen leveren bij hun opdrachtgevers en werknemers in staat te stellen om zich te verbreden dan wel te verdiepen en zo vakkundiger en succesvoller te zijn, is Verhuiscollege gestart met de ontwikkeling van de nieuwe opleiding Meubelbezorger.

De opleiding Meubelbezorger is jouw opleiding als je al enige ervaring hebt in de verhuisbranche (aanbeveling: minimaal 6 maanden). Ook als je al langer in de verhuisbranche werkzaam bent is dit absoluut een interessante opleiding om jouw kennis en ervaring te verbreden.
 

Inhoud

De vierdaagse opleiding Meubelbezorger bestaat uit 3 modules:
- Doeltreffend communiceren (1 dag)
- Veilig en verantwoord meubels bezorgen (1 dag)
- Vakkundige levering en montage (2 dagen)
 
Als jij slaagt voor de korte schriftelijke toetsen per module en je hebt een proactieve houding tijdens de 3 modules, dan verdien jij het diploma Meubelbezorger*. Heb je dyslexie? Geef dit vóór aanvang bij de opleiding aan ons door. We bespreken graag de mogelijkheden om de examens mondeling af te nemen.
 

Tarieven 2019

 Erkende Verhuizers  € 999
 Niet Erkende Verhuizers  € 1.199


SOOB subsidie

Op dit moment is nog niet duidelijk hoeveel SOOB subsidie er zal worden toegekend aan deze opleiding, de aanvraag ligt ter beoordeling bij het Sectorinstituut Transport en Logistiek. Zodra er duidelijkheid is zullen wij dit op deze pagina vermelden. Meer informatie over SOOB subsidie vind je hier.
 

Code 95

Er wordt 7 uur Code 95 verstrekt op de opleiding Meubelbezorger. Meer informatie over Code 95 vind je hier


Geplande opleidingen Meubelbezorger  

  
Er staat op dit moment geen opleiding Meubelbezorger gepland. Interesse in deze cursus? Maak dat hier kenbaar.


Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

(*) Meubelbezorger wordt vanwege het specifieke karakter niet gerekend tot de verhuisopleidingen waarvan het diploma meetelt voor de opleidingseisen van de keurmerken Erkende Verhuizers en EPV.