Hanteren van verpakkingen

Het verpakken van een object wordt vaak gedaan door specialisten, dit kunnen bijvoorbeeld art handlers zijn of collectiebeheerders. De transporteurs die de ingepakte objecten vervolgens verplaatsen zijn dus niet altijd betrokken bij het inpakproces maar hebben te maken met reeds verpakte objecten. Hoe ga je daar dan mee om in het transport? Vragen zoals waar hanteer ik een verpakt object, wat doe ik als ik geluid hoor in de verpakking, wat is mijn verantwoordelijkheid en welke transportmiddelen gebruik ik voor het vervoer van verpakte objecten en hoe voorkom ik schade als gevolg van schokken komen tijdens de eendaagse cursus aan bod.

Doelgroep
Medewerkers die in hun dagelijkse werkzaamheden verpakte objecten hanteren en transporteren worden aangeraden deze cursus te volgen. Hierbij kan gedacht worden aan verhuizers en transporteurs. Een vervolg kan gegeven worden in de meer specialistische cursussen Art Handling Intern en Art Handling Extern.

Voorkennis cursist
Er wordt geen voorkennis vereist.

Tarieven 2021

 Erkende Verhuizers  € 600
 Niet Erkende Verhuizers  € 720

 

SOOB subsidie
Er wordt € 300 SOOB subsidie verstrekt op de opleiding Art handling intern. Meer informatie over SOOB subsidie vind je hier.

Geplande cursussen Hanteren van verpakkingen

 

23 maart 2021
Zoeterwoude
INSCHRIJVEN

 

15 april 2021
Zoeterwoude
INSCHRIJVEN

 

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW