"Teamwork makes the dream work"

Verhuizen is fantastisch werk! “Lachen op werkvloer is belangrijk, maar er moet ook gewerkt worden”

 

Teamwork makes the dream work. Luandy Wilson van UTS Abbink is één van de sterren van de imagocampagne “ik word verhuizer”. Serieus, recht voor zijn raap, betrouwbaar en leergierig. Die leergierigheid liet hij dan ook blijken tijdens de recente verhuisopleiding Voorman projectverhuizer.

Wie is Luandy?

“Geboren en getogen op Curaçao, 39 jaar jong en een levensgenieter. In mijn vrijetijd fiets ik graag en ben ik te vinden in de keuken. Ik houd van lekker koken en houdt mij bezig met mijn kinderen. Daarbij onderhoud ik een flinke verzameling sneakers. Mijn motto als levensgenieter is dan ook: Enjoy life!”.

Hoe ben je in de verhuisbranche verzeild geraakt?

Ik wilde wat anders gaan doen en proberen. Op dat moment was er weinig werk en zag ik een nieuwe kans en uitdaging in de verhuiswereld.”

“DE DIVERSITEIT VAN OPDRACHTEN SPREEKT MIJ ERG AAN”

 

Luandi Wilson is een trotse projectverhuizer. "Verhuizen is fantastisch werlk!"
Luandi aan het werk tijdens een van zijn verhuisopdrachten.


Wat doe je precies bij UTS Abbink en hoelang werk jij daar?

Sinds zes jaar, waarvan twee jaar in vast dienstverband, werk ik als verhuizer bij UTS Abbink in Den Haag. Ik ben een allround verhuizer. De diversiteit van verhuisopdrachten spreekt mij erg aan. Het ene moment zijn we bezig met een projectverhuizing en het andere moment ben ik aan de slag met een kunstverhuizing of verhuizen we een hele bibliotheek”.

Je hebt meegewerkt aan onze imagocampagne “Ik word verhuizer”?

“Wat was dat een leuke ervaring! Mijn collega’s van UTS Abbink reageerden verrast: “wij hebben een BN’er binnen ons team”. Mijn privé-omgeving vond het ook een leuke verhuisvideo, maar moest wel even wennen aan mijn andere persoonlijkheid”.

“Teamwork makes the dream work”

Je volgt de opleiding Voorman projectverhuizer pilot. Hoe was dat?

De opleiding Voorman projectverhuizer van Verhuiscollege was TOP. Die nieuwe module van de rollenspellen is geweldig! Tijdens de rollenspelen leer je direct hoe je problemen in de verhuispraktijk kan oplossen.”

“ELKE DAG IS WEER EEN VERRASSING”

 

Zou jij andere mensen aanraden om in de verhuiswereld te gaan werken en waarom?

Absoluut! Ik raad zeer zeker mensen aan om in de verhuiswereld te gaan werken. Het is heel afwisselend werk, je weet nooit waar je belandt. Elke dag is in de verhuisbranche weer een verassing!

Daarom projectverhuizer…


SOCIAL MEDIA IMAGOCAMPAGNE IK WORD VERHUIZER

Nu het aanbod aan geschikt personeel steeds krapper lijkt te worden, wil de OEV haar leden ondersteunen met een extra (imago) videocampagne op Facebook, Instagram en YouTube. Drie echte verhuizers (inboedel, project en voorman) komen daarin aan het woord, waaronder Luandy. Het doel is om het verhuisvak neer te zetten als een aantrekkelijke baan in een leuke en gevarieerde branche. Waar je niet toevallig in beland, maar waar je bewust voor kiest. En om bezoekers naar de actiewebsite ikwordverhuizer.nl te dirigeren, met daarachter de vacaturebank.

Bron: vakblad Verhuizen 2021-5

MEER NIEUWS