Project- en salesmanager Bas van Kesteren

“ZOEK ELKAAR OP EN HOUD DE KWALITEIT HOOG!”

 

Wie is project- en salesmanager Bas van Kesteren?

“Ik ben getrouwd met Irene en vader van twee jongens (James van 7 en Bram van 3). Ik woon in Voorhout, midden in de Bollenstreek. In mijn vrije tijd zijn wij zijn vaak te vinden op het strand van Noordwijk en sport ik regelmatig in de sportschool.”

Wat doe je bij P.A. van Rooyen Top Movers?

“Sinds september 2022 ben ik bij P.A. van Rooyen Top Movers in Uithoorn project & salesmanager. Ik houd me voornamelijk bezig met projectverhuizingen en het beheer van een aantal grote klanten binnen onze portefeuille.”

Bas van Kesteren van P.A> van Rooyen Top Movers

Hoe ben je in de verhuisbranche terechtgekomen?

“Door een vriend uit mijn studententijd die als verhuizer bij AA Verhuizers werkte ben ik de verhuisbranche ‘ingerold’. Tijdens mijn studiejaren was ik werkzaam als verhuizer en groeide door naar vertegenwoordiger. Aansluitend ben ik nog zeven jaar werkzaam geweest binnen het bedrijf, waarvan de laatste twee jaar als commercieel directeur. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar P.A. van Rooyen Top Movers.”

Begin dit jaar heb jij de opleiding Art handling intern gevolgd. Wat vond je van deze opleiding?

“De kennis die ik had over art handling was gebaseerd op mijn praktijkervaring. Het was erg interessant om van een specialist uit het veld te leren hoe je met een goede onderbouwing risico’s moet inschatten en borgen. Het werken met de zogeheten ‘art tikkel’, een wat mij betreft uniek transport- en verpakkingssysteem, had ik nog nooit gezien. Het was leuk om samen met de andere deelnemers aan de opleiding Art handling daarmee te oefenen en ook te sparren over het verpakken van kunst, vooral ook door de dynamiek die tijdens op de opleiding ontstond. Je leert op een andere manier naar kunstobjecten te kijken, niet te handelen op goed gevoel, maar op basis van een goed onderbouwde analyse.“

Hoe kijk jij naar de verhuisbranche en de branche over tien jaar?

“Wij zien dat steeds meer mensen vanuit huis werken en minder op kantoor aanwezig zijn. Hierdoor worden de projectverhuizingen steeds kleiner en minder, daarom verwacht ik dat deze markt zal krimpen. Ook zien we een groei in het circulair inzetten van kantoormeubilair, hier zijn we bij P.A. van Rooyen Top Movers ook dagelijks druk mee bezig. Over tien jaar denk ik dat er in de verhuisbranche meer focus ligt op het verhuizen van kunst en zorginstellingen en het circulair inzetten van meubilair.”

Waar zie jij jezelf dan staan?

“Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, maar Bas van Kesteren rolde door een vriend uit zijn studententijd in de verhuisbranche. Hij begon met een bijbaan als verhuizer bij AA Verhuizers en groeide daar door naar commercieel directeur Momenteel werkt hij voor P.A. van Rooyen Top Movers. Bas ziet een markt die continue in beweging is en pleit daarom voor collegiale samenwerking en voor het vooral hoog houden van de kwaliteit. waarschijnlijk zal ik de branche nooit verlaten.”

Kwaliteit hoog houden

“De markt is continue in beweging en vergt aanpassingsvermogen en veerkracht. Door de samenwerking op te zoeken met collega’s uit de branche denk ik dat we onze klant nog beter kunnen bedienen. Mijn tip zou dan ook zijn, zoek elkaar op en houd de kwaliteit hoog!”

Bron: vakblad Verhuizen 2023-3

MEER NIEUWS