Huisregels Verhuiscollege

Huisregels Verhuiscollege

Van harte welkom bij de opleidingslocaties van Verhuiscollege.

Onze inzet is dat wij jou goed onderwijs aanbieden, in een prettige omgeving en met goede faciliteiten. Van jou verwachten wij dat je je aan de regels houdt. Als medewerker in de verhuisbranche weet jij als geen ander hoe belangrijk goede omgangsvormen zijn bij jouw klant en overal waar jij namens jouw bedrijf verschijnt. Jij bent immers het visitekaartje van het bedrijf.

Om de opleidingen van Verhuiscollege ordelijk te laten verlopen gelden er enkele huisregels, waarvan wij verwachten dat jij deze doorleest, kent en naleeft:

 1. Hygiƫnemaatregelen van de overheid en het RIVM in geval van een pandemie (zoals COVID-19) dienen strikt te worden nageleefd door de cursist. Niet-naleving na een waarschuwing leidt tot uitsluiting voor de rest van de opleiding.
 2. Parkeren van voertuigen gebeurt uitsluitend op plaatsen die hiervoor zijn aangewezen door Verhuiscollege of de locatie.
 3. Tijdig aanwezig zijn, melden bij de locatie en aangeven dat je voor Verhuiscollege komt.
 4. Roken is alleen toegestaan op plaatsen die hiervoor zijn aangewezen door Verhuiscollege of de locatie. Gooi peuken op de plek die daarvoor is aangewezen.
 5. Koffie en thee is beschikbaar op plaatsen die hiervoor zijn aangewezen door Verhuiscollege of de locatie.
 6. Lunchen gebeurt uitsluitend op plaatsen en tijden die hiervoor zijn aangewezen door Verhuiscollege of de locatie.
 7. Ruim jouw rommel op en houd de locatie schoon, in het bijzonder de toiletten.
 8. Veroorzaak je schade, meld dit dan bij de locatie of bij de docent.
 9. Het gebruik van een mobiele telefoon tijdens de les is niet toegestaan.
 10. Het gebruik van een mobiele telefoon of andere communicatiemiddel of informatiedrager tijdens het examen leidt tot uitsluiting voor de rest van de opleiding.
 11. Het gebruik van alcohol of drugs is verboden en leidt tot uitsluiting voor de rest van de opleiding.
 12. Verhuiscollege of de locatie is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van jouw spullen. Laat kostbare of dierbare spullen thuis.
 13. Verwacht wordt dat cursisten zich professioneel en respectvol gedragen naar elkaar, de docent en de omgeving. Discriminatie, schelden, vloeken, intimidatie en geweld worden niet geaccepteerd en leiden tot uitsluiting voor de rest van de opleiding.
 14. De gastlocatie kan nadere huisregels stellen, die nageleefd dienen te worden.

 

 

Vastgesteld op 25-5-2020 door de Raad van bestuur van Verhuiscollege.