"Groeien doe je samen"

VOORMAN JEFFREY STOLLÉ GENIET VOORAL VAN LEIDINGGEVEN

Groeien doe je samen. Voorman – taxateur Jeffrey Stollé van Schlechter Transport en Verhuizingen V.O.F. in Wehl wist eerst niet goed wat het beste bij hem paste. Na diverse uitstapjes, onder meer als timmerman en in de utiliteitsbouw, kwam hij toch weer terug in de verhuisbranche.

Wie is Jeffrey Stollé?

“Ik ben geboren en getogen in het mooie Doetinchem, maar ben nu woonachtig in Gendringen. Voor de liefde ben ik verhuisd naar Gendringen. Momenteel ben ik vijf jaar samen met mijn vrouw, waarvan bijna twee jaar getrouwd, en trotse vader van vier prachtige kinderen.”

Waar liggen jouw roots?

“Ik ben half Indisch, dus daar liggen mijn wortels en ook veelal mijn interesses. Ik houd van lekker pittig eten en van mijn familie en vrienden. Mijn hobby is technisch Lego en ik heb jarenlang op hoog niveau judo en karate gedaan. Is dat jouw passie? “Mijn vader was judoleraar en ik ging vaak mee naar wedstrijden. Daar groeide mijn liefde voor deze sport. Na jaren het beoefend te hebben, werden mijn enkels steeds slechter en kwam ik tot de keuze: doorgaan en lichamelijk verslechteren of stoppen en luisteren naar mijn lichaam? Ik heb voor dat laatste gekozen.”

Voorman taxateur Jeffrey Stollé: "groeien doe je samen"

Hoelang werk je bij verhuisbedrijf Schlechter?

“Twee jaar, als voorman/taxateur. Het verhuisvak ken ik overigens al vanaf mijn 16e. Toen ik begon als jonge jongen bij “Van de Straat” verhuizingen in Lochem. Na een paar jaar ben ik voor mijn studie verhuisd. Uiteindelijk heb ik mijn MBO 2 diploma timmerman en geriatrische zorg gehaald. Ik heb daarna verschillende banen gehad en heb ook drie jaar voor mijzelf gewerkt als zzp’er in de utiliteitsbouw. Toen ben ik gaan nadenken over wat ik eigenlijk nou echt leuk vind en welke branche bij mij past.

Toch weer naar de verhuizingen

Ik wilde toch weer aan de slag als verhuizer bij een verhuisbedrijf. Zo kwam ik via een uitzendbureau naast mijn werk als zzp’er bij Van Hunen & Z’n verhuisbedrijf, waar ik vier jaar ervaring heb opgedaan. In de  tussentijd heb ik nog bij AN verhuizers gewerkt, maar elke dag één uur of langer reistijd brak mij op. Ik zocht het daarom dichter bij huis. Zodoende solliciteerde ik bij Schlechter en daar werd ik vrij snel aangenomen. Het is een onwijs leuke groep mensen waar ik mee samenwerk.”

Hoe ging dat verder?

“Ik ben bij Schlechter begonnen als verhuizer en ben doorgegroeid naar gediplomeerd inboedelverhuizer. Maar ik wilde meer, er zat ook meer in mij. Ik heb daarom ook het diploma Export packer behaald.”

Groeien

“Mijn drive is om voor mensen te staan, met en voor ze. Daarom heb ik de Verhuiscollege-opleiding voorman inboedelverhuizer gevolgd, daar heb ik veel van geleerd. Nu ben ik dus de voorman – taxateur en dat binnen de twee jaar dat ik hier werk.”

Mooi dat je die kansen hebt gekregen!

“Zeker, Jeroen Schlechter zag mijn kwaliteiten, het willen winnen en de wil van perfectie, en bood mij deze kansen, die ik met beide handen heb aangepakt.”

Samen doen

“Om de verhuistak, en alles wat daar mee te maken heeft, te leiden. En daarbij mijn kennis toe te passen, te leren van anderen en te groeien, want groeien doe je samen! Samen maakt het juist zo leuk, de vrijheid die je hebt, de verantwoording die je hebt naar jezelf en naar je collega’s die op de weg zitten. En genieten van wat je tegenkomt: steden, natuur, mensen en de variatie. Hierin kan ik mijzelf zijn en doen wat ik leuk vind.”

Bron: vakblad Verhuizen 2022-4

MEER NIEUWS