Webinars voor Erkende Verhuizers en hun medewerkers

Beste Erkende Verhuizer,

Vanwege de lockdown kan Verhuiscollege geen fysieke opleidingen verzorgen. Wij hopen dat dit snel weer mogelijk is. Intussen werken wij op de achtergrond door, blijven wij voor u bereikbaar en kunt u uw medewerkers inschrijven voor geplande opleidingen en cursussen.

Kosteloze webinars

Om u ook in deze tijd te ondersteunen, bieden wij u graag onderstaande interactieve webinairs aan. Wellicht ook interessant voor u en uw medewerkers. Onze inzet is om u een kwalitatief goed product te bieden rond actuele thema’s die wij vaak terughoren van ondernemers. Deelname is kosteloos en vraagt geen reistijd. De opzet is compact, vraaggestuurd en interactief. U bent van harte welkom!

Er zijn al flink wat aanmeldingen binnen. Vol = vol. Mocht u zich al voor een webinar hebben aangemeld, dan is dit bericht voor u alleen ter kennisneming.

1. Omgaan met lastige klanten

Niemand heeft lastige klanten, maar ze bestaan wel. Hoe reageert u als uw klant onmogelijke eisen stelt? Of als er sprake is van schade? Wat doet u als uw klant een onredelijk lage score over u op internet plaatst? Op deze en meer vragen geven we antwoord in ons webinar ‘Omgaan met lastige klanten’. U mag een leuke, interactieve sessie verwachten waarin voldoende ruimte is voor uw eigen inbreng.

Door: Edith Siersma (docent communicatie)
Data: 4 februari om 10.00 uur (vol), 15 februari om 10.00 uur (nog enkele plaatsen vrij)
Duur: 1,5 uur, via livestream
Groepsgrootte: max. 15
Deelname: gratis

AANMELDEN

 

 

2. Uw vragen over Algemene voorwaarden en verzekeren

Algemene voorwaarden en verzekeren roepen vaak vragen op bij ondernemers en medewerkers. Hoe zit dat nu precies? Wat kunnen we? Hoe om te gaan met een lastige schade? Misschien heeft u wel een of meer vraagstukken op de plank liggen waar u wat mee zou willen of moeten doen, maar het komt er maar niet van. Stel uw vragen bij het aanmelden, dan gaan wij proberen om u op het goede spoor te zetten.

Door: Danny Monjé (directeur Boelaars en Lambert) en Anton Vis (OEV)
Data: 10 februari om 10.00 uur (nog enkele plaatsen vrij),
16 februari om 10.00 uur (nog enkele plaatsen vrij)
Duur: 1,5 uur, via livestream
Groepsgrootte: max. 15
Deelname: gratis

AANMELDEN

 

3. Gezond en fit de eindstreep halen

Allerlei factoren bepalen of een medewerk(st)er zich goed voelt, goed kan presteren en fit de eindstreep haalt. Of het nu gaat om piekbelasting door het tillen van een zwaar voorwerp of om repeterende bewegingen van lichte vracht. Verhuizen vraagt het nodige van het lichaam. In de webinar komt voorbij wat belangrijk is om te herstellen en het gezond vol te houden. In jouw eigen belang en dat van het bedrijf. Vragen die bij de aanmelding zijn ingeschoten, worden zoveel mogelijk in de webinar beantwoord.

Door: Hans Spijkerman (bedrijfsfysiotherapeut bij Gardien Bedrijfsfysiotherapie)
Data: 9 februari om 10.00 uur (reservedatum 11 februari om 10.00 uur)
Duur: 1,5 uur, via livestream
Groepsgrootte: max. 15
Deelname: gratis

AANMELDEN

 

Aanmelden kan via de aanmeldbuttons. Deelname is kosteloos. Geen SOOB en Code 95. De webinars zijn geschikt voor zowel ondernemers als medewerkers. Tijdens de interactieve sessies is er voldoende ruimte om vragen te stellen.
Heeft u vragen, dan horen (070-3401785) of lezen (info@verhuiscollege.nl) wij graag van u.

Met vriendelijke groet,
namens de Raad van bestuur van Verhuiscollege,

Anton Vis