Kitty Hettema gaat voor kwaliteit

‘IK BIJT MIJ VAST EN GRAAF NET ZOLANG TOTDAT IK ALLES BEGRIJP’

Kitty Hettema gaat voor kwaliteit. Reislustige managementassistent Kitty belandde door positieve geluiden over P.A. van Rooyen Top Movers in de verhuiswereld. Haar aanspreekbaarheid, behulpzaamheid en oplossingsgerichtheid sloten aan op de skills waarnaar het verhuisbedrijf op zoek was. Maar ook haar vasthoudendheid komt goed van pas.

Wie is Kitty?

“Getrouwd en moeder van een dochter. 53 jaar geleden geboren in Amsterdam en sinds 52 jaar met veel plezier woonachtig in gemeente De Ronde Venen. Ik ga graag op reis en houd van koken en lekker eten, vooral de mediterrane keuken. Ik ben een echte Bourgondiër en organisator. Deze passie deel ik graag met familie en vrienden via dinerdates. Daarnaast houd ik van fotograferen, muziek luisteren en wandelen.”

Wat doe je precies bij verhuisbedrijf PA van Rooyen Top Movers?

“Ik werk hier nu twee jaar als managementassistent. Ik houd mij bezig met facilitair- en technisch beheer van de gebouwen, schadeafhandeling en verzekeringen. Hierbij ondersteun ik Patrick van Rooyen en andere managementteamleden van ons verhuisbedrijf.”

Wat is jouw belangrijkste kwaliteit?

“Ha ha, ik bijt mij vast en graaf net zolang totdat ik alles begrijp. Verder ben ik goed aanspreekbaar, behulpzaam en oplossingsgericht.”

Wat heb jij met verzekeringen en Algemene voorwaarden?

“Hier heb ik veel mee te maken, omdat we niet alleen verhuizen maar ook een logistiek bedrijf zijn. Contracten met charters, zzp’s en voorwaarden op gebied van verzekeringen goed regelen is belangrijk, want dat stelt veel veilig. Ik vind het géén abc’tje, het vraagt veel aandacht en kennis. Ik schroom niet om veel zaken na te vragen bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, onze verzekeraar en TLN. Het is fijn dat ik op deze bronnen een beroep kan doen. Hier leer ik weer veel van, want het blijft een vakgebied op zich.”

Managementassistent Kitty Hettema

Hoe ben je in de verhuisbranche verzeild geraakt?

“Ik kom uit de facilitaire branche en was werkzaam als sales- en rayonmanager. Dienstverlening en commerciële activiteiten passen goed bij mij. Ik had al veel positieve indrukken opgevangen over verhuisbedrijf P.A. Van Rooyen Top Movers en toen er op een goede dag een vacature voorbij kwam, kon ik het niet laten om te reageren. De verhuisbranche is dienstverlenend, er zit emotie in en de vacature sprak me daarom enorm aan.”

Je hebt ook iets gedaan met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt?

“Zeker! Binnen de facilitaire branche heb ik genoeg mensen aangenomen die beperkt waren om diverse redenen. Mensen met een fysieke beperking, maar ook met een geestelijke en sociale beperking. Ik heb het altijd geweldig gevonden om hen te laten groeien en met hen de mogelijkheden te ontdekken en te ontwikkelen, al dan niet met professionele begeleiding.  Ik ervoer enorme dankbaarheid en bewijsdrang. Deze mensen geven alles wat in hun vermogen ligt, op zoek naar erkenning en groei.”

Wat heb jij met kwaliteit?

“Veel! Wat mij betreft draait (bijna) alles om kwaliteit, van zorg tot functioneren van eten tot produceren. Kwaliteit getuigt van professionaliteit en betrouwbaarheid.”

Zie jij veranderingen in de verhuismarkt?

“Daar loop ik denk ik te kort voor mee in deze branche, maar waar we eerder projecten verhuisden van klein naar groot, stagneert dit en zullen we denk ik steeds meer projecten gaan zien die van groot naar klein verhuizen. Het claimgedrag van klanten verandert, dit vraagt om een antwoord. En wat mij ook opvalt, is dat de klant steeds meer verwacht voor minder. Lastig hoor, als je kwaliteit wilt blijven bieden. Wij houden vast aan ontzorgen en kwaliteit, daar ben ik blij mee en kan ik mij goed in vinden. Verder vind ik het goed dat er vanuit de Organisatie voor Erkende Verhuizers veel aandacht is voor gezond marktgedrag, want Erkende Verhuizers onderscheiden zich kwalitatief van de cowboys.”

Bron: vakblad Verhuizen 2021-3

MEER NIEUWS